Publiceren naar een lokale folder
Klik Toevoegen om een nieuwe locatie (profiel) aan te maken. Geef de locatie een naam en selecteer Lokaal als type. Geef de Map op voor de output bestanden. Klik OK om de locatie op te slaan en vervolgens Publiceer om de bestanden naar de opgegeven output folder te kopiŽren.

Per project wordt automatish bijgehouden naar welk profile je het laatst hebt gepubliceerd.

Publiceren naar een FTP server (Web server)
Klik Toevoegen om een nieuwe locatie aan te maken. Geef de locatie een naam en selecteer FTP Server als type. Voer de benodigde gegevens voor de FTP verbinding (raadpleeg hiervoor de documentatie van uw webhost) in en klik OK. Klik Publiceren om de web site naar de server te publiceren.

Te publiceren pagina's
Selecteer welke pagina(s) je wil publiceren. Gehele Web Site, Alleen de geselecteerde pagina of Geselecteerde pagina en onderliggende pagina's

Opmerking:
Wanneer je geen afbeeldingen of andere componenten wil publiceren, omdat deze bijvoorbeeld niet gewijzigd zijn, kies dan 'Alleen HTML bestanden publiceren'.

Het is ook mogelijk afbeeldingen van web pagina is een aparte map op de server te publiceren.
Selecteer Extra->Opties->Publiceren->Afbeeldingen map om deze map aan te passen.
Laat het veld leeg om de afbeeldingen naar dezelfde map als de HTML bestanden te uploaden.
Web pagina's publiceren

D.m.v. de ingebouwde publiceer tool kunnen web pagina's worden gekopieerd naar een web server of lokale schijf. Selecteer Bestand->Publiceren om het venster 'Publiceer Web Site' weer te geven.
Ben je een geregistreerde gebruiker van WYSIWYG Web Builder 14 ?   Koop WYSIWYG Web Builder 15 dan NU voor een gereduceerde prijs!