Wat is PayPal?
Paypal is een veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze.

Als je eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kun je betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail.
Op de website van Paypal geef je eerst je persoonlijk wachtwoord en je eigen e-mail adres op. Je krijgt dan een simpel formuliertje waarin je het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door jou geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Jijzelf ontvangt in je e-mail een bevestiging van de overboeking, en ook datzelfde transactienummer.

Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van je eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit jouw eigen bank of giro geld bijstorten op jouw Paypal rekening, of ontvangen geld van je Paypal rekening terugstorten naar je eigen bank- of girorekening.

Ook koppeling aan creditkaart mogelijk
Heb je een creditkaart, dan kun je die koppelen aan je Paypal rekening. Je kunt dan betalingen doen vanaf je creditkaart zonder dat je creditkaartgegevens over het internet gaan. Alleen Paypal weet dan die creditkaart gegevens: voor het overige gaat de betaling als hierboven is beschreven. De afboeking vindt aan het eind van de maand plaats van je creditkaart, indien je Paypal saldo ontoereikend is. Geldopnamen van je Paypal account blijven gewoon plaats vinden door een overboeking te doen van je Paypal account naar je bank- of girorekening van je eigen keuze.


Kosteloos
Je kunt kostenloos een rekening bij Paypal openen. Binnen een paar minuten heb je een PayPal account. Je kunt kiezen of je wel of niet dat account wilt koppelen aan je creditkaart, als je die hebt. Wij adviseren om dat te doen als je regelmatig met je creditkaart shopt op het internet of van plan bent om dat (meer) te gaan doen, of als je geen zin hebt om handmatig je Paypal saldo aan te vullen. Paypal biedt je een extreem veilige manier van creditkaart betalingen (voorzover ook de ontvanger een Paypal account heeft). Maar Paypal werkt net zo goed als je geen creditkaart hebt. Je moet dan echter wel vanaf je eigen bank- of girorekening eerst geld overboeken naar je Paypal account (in Nederland ondergebracht bij de Bank of America in Amsterdam) voordat je met Paypal betalingen kunt doen.

Klik http://www.paypal.com om je aan te melden voor een account bij Paypal.

Hoe kan ik mijn PayPal saldo aan vullen via mijn bank, zodat ik er online mee kan betalen?
1. Login op je PayPal account
2. Ga naar Add Funds
3. Lees vervolgens de instructies. Het komt er hierbij op neer dat je een bepaald bedrag naar de PayPal rekening (Bank of America in Amsterdam) overmaakt onder vermelding van de opgegeven transacties code.
4. Binnen enkele dagen (of sneller) is je PayPal saldo aangevuld en kun je ermee betalen.

Meer informatie over PayPal: http://pages.ebay.nl/paypal/
Ben je een geregistreerde gebruiker van WYSIWYG Web Builder 10 ?   Koop WYSIWYG Web Builder 11 dan NU voor een gereduceerde prijs!