Importeer een HTML pagina in Web Builder

Alhoewel Web Builder geen HTML editor is, is het wel mogelijk HTML pagina's te importeren.
Selecteer Pagina->Importeren->HTML pagina importeren om het venster 'Importeren HTML pagina' weer te geven.
Het is mogelijk om een HTML pagina vanaf de lokale schijf of een web site te importeren.
Voer de URL in en klik OK om de pagina te importeren. Web Builder zal automatisch alle afbeeldingen naar de lokale schijf kopieren.

Belangrijke informatie over het importeren HTML:
WYSIWYG Web Builder is geen HTML editor, maar een HTML generator! Web Builder importeert de HTML d.m.v. het renderen van de inhoud van de pagina en deze vervolgens te converteren naar Web Builder's interne object formaat.
De import functie importeert momenteel alleen tekst, images, afbeeldingen, formulieren en body attributen (link kleuren, achtergrond afbeelding, meta tags). Tabellen, scripts, stylesheets en multimedia elementen worden niet geimporteerd. Maar in de meeste gevallen zal dit voldoende zijn om als basis voor een nieuwe pagina te dienen.
Web Builder importeert geen style sheets, dus in sommige gevallen kan de tekst er anders uit zien dan in het origineel.
Web Builder ondersteund momenteel geen framesets. Indien u een pagina wilt importeren die gebruik maakt van frame, dan moeten alle afzonderlijke frames apart geimporteerd worden.
Het is zeer moeilijk om alle varianten van HTML te ondersteunen. Zelfs populaire browsers geven HTML pagina's anders weer, dus verwacht geen wonderen. Als het importeren van een pagina mislukt, betekent dit waarschijnlijk dat deze HTML bevat die niet wordt ondersteund en moet alsnog de pagina geheel opnieuw gemaakt worden.
Het importeren van pagina's gemaakt m.b.v. WYSIWYG Web Builder geeft het beste resultaat!
Ben je een geregistreerde gebruiker van WYSIWYG Web Builder 14 ?   Koop WYSIWYG Web Builder 15 dan NU voor een gereduceerde prijs!